Лудогорец преподписа с полузащитник


Лудогорец преподписа с полузащитник

778 0

Лудогорец завърши успешно преговорите за удължаване на договора на халфа Лукас Саша, пише вестник "Тема Спорт".

Предишното споразумение на полузащитника с разградчани бе до лятото на 2017 година. Треньорът Георги Дерменджиев обаче е настоял той да остане и в крайна сметка през миналата седмица Саша е сложил подпис под нов контракт. Срокът на договора на играча с шампионите вече е до края на месец юни 2018-а.

Лукас кара втория си сезон на "Лудогорец Арена". Той бе привлечен в клуба през сезон 2015/16, като преди това бе носил екипа на израелския АПОЕЛ Тел Авив. Нисичкият халф нямаше нужда от дълга адаптация, тъй като вече се бе подвизавал в България - през 2012/13 бе част от ЦСКА (29 мача в първенството с 2 гола).

През миналата кампания той взе участие в 21 двубоя на Лудогорец в първенството, на четири пъти игра и за дублиращия състав, който се подвизава във втория ни ешелон.

През този сезон Саша вече има 9 мача с едно попадение в Първа лига. Взе участие и в 7 от двубоите на тима в Шампионската лига (престоя на терена 367 минути). В някои от срещите Лукас дори бе използван от Георги Дерменджиев като десен бек и се справи отлично в тази зона на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички