Лудогорец предлага нов договор на една от звездите си


Лудогорец предлага нов договор на една от звездите си
Снимка: БГНЕС

1999 0

Българският шампион Лудогорец иска да задържи полузащитника Анисе Абел, съобщава 'Тема Спорт". Ръко­водството на "орлите" вече е направило стъпки към подновяването на договора на мадагаскареца.

26-годишният футболист е обвър­зан с клуба до края на настоя­щия сезон. Това означава, че още през януари той ще има право да преговаря с други тимове. Интерес към бившия иг­рач на Черноморец, ЦСКА и Бо­тев Пд не липсва.

Преди някол­ко седмици авторитетното френско издание "Екип" разкри, че след силните си изяви в ре­ванша с Цървена звезда на "Мала Маракана "Анисе е попаднал в плановете на Монпелие, Бастия и Тулуза.

Два мача наказание и глоба за Прохазка заради пукнатите ребра на Анисе

От Разград ссе опасяват националът на Мадагаскар да  не последва съдба­та на Безяк, Абало и Барт и да си тръгне без пари. Затова и са предложили контракт на играча до лятото на 2019 година при по-добри финансови условия, който само чака да бъде подпи­сан.

В момента Анисе е в лазаре­та на шампионите, след като счупи две от ребрата си при сблъсък с Роман Прохазка от Левски в двубоя на „Герена" в средата на миналия месец. Очаква се той да се завърне на терена най-рано за домакин­ството на ПСЖ в групите на Шампионската лига, което е на 28 септември на "Васил Левски".

Друг от играчите, които ще подновят контракта си, е Йордан Минев. Той също като Ани­се е обвързан до края на тази кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички