Лудогорец подлуди Горна Оряховица


Лудогорец подлуди Горна Оряховица
Снимка: ludogorets.com

1409 0

Еуфория кипи в Горна Оряховица преди гостуването на Лудогорец на местния Локомотив. Феновете в региона искат на всяка цена да се сдобият с билети, за да гледат срещата на живо.

Гостуването на шампионите е голямо предизвикателство и за феновете на Локо. Вече е изкупен първият транш билети и сега се отпечатват нови. Билетите са пуснати в продажба по пунктовете на "Еврофутбол". Очакват се 5-6 хиляди привърженици да гледат на живо "черно-белите" срещу "орлите". Редовната цена на пропуските за мача е 6 лева, но за пенсионери и ученици ще има 50% отстъпка. Специален жест се прави за най-малките фенове до 14 г. Те ще могат да влязат безплатно на стадиона срещу предоставянето на бележник.

Срещата от осминафиналите на Купата на България започва днес в 13,30 ч. на стадион "Локомотив". Реванш няма да има, така че един от двата отбора трябва да излезе като победител.

Наставникът на домакините Сашо Ангелов няма никакви проблеми около състава си, като може да разчита на всички футболисти. Единствено капитанът Атанас Фиданин беше с леки здравословни проблеми, но той е напълно възстановен и ще излезе срещу шампионите. Атаката на домакините отново ще води Тихомир Кънев, който вкара два гола срещу дубъла на разградчани преди десет дни.

Лудогорец ще излезе с доста променен състав, като ще бъдат взети и футболисти от втория тим. Очаква се сред титулярите да се върат Владо Стоянов, който не е играл от август, както и Александър Александров и Мишо Александров, които играят предимно за дубъла. На терена ще бъде и Цветелин Чунчуков, който започна сезона като титуляр, но постепенно отпадна от сметките и дори не влизаше в групата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички