Лудогорец победи елиминиран от Милан в Лига Европа


Лудогорец победи елиминиран от Милан в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1418 0

Лудогорец победи третия в Румъния Университатя (Крайова) с 2:0 в контрола на турска земя. И двете попадения паднаха през втората част и са дело на Жоао Пауло. Разградчани продължават без загуба, като преди това победиха преди това Ботошани с 2:0 и направиха 2:2 с Шахтьор Донецк.

Румънският тим бе отстранен в третия квалификационен ктъг на Лига Европа от Милан, с който ще играе Лудогорец на 1/16-фианалите в турнира. Първият мач е в Разград на 15 февруари. 

През първото полувреме по-опасният и активен тим бе Университатя. В 17' румънците три пъти изпуснаха да поведат, като първо спаси Ренан, после Форстъи се намесо, а накрая топката бе изчистена в корнер.

Второто полувреме Димитър Димитров изпусна изцяло нов отбор, който се справи доста по-добре. Извеждащ пас на Мисиджан намери Жоао Пауло, който откри резултата, макар и след рикошет. 4 минути по-късно отново бразилецът след пробив отдясно удвои преднината и оформиа крайния резултат. Следващият двубой на Лудогорец е срещу Кайрат (Казахстан) на Стойчо Младенов, който по-рано днес победи Дунав с 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички