Лудогорец няма спирка, готви нова ударна селекция


Лудогорец няма спирка, готви нова ударна селекция
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

10718 0

Отборът на Лудогорец няма големи проблеми в българския шампионат и се представя повече от добре в Шампионската лига, но вече мисли за ударна зимна селекция, твърди "7 дни спорт".

'Орлите" имат най-дългата пейка в елита и редовно прибягват до ротации, но въпреки това обмислят  да добавят още класа към състава.

Спортният директор на Лудогорец Методи Томанов съвсем скоро ще замине да гледа футболисти в Южна Америка. В момента първенствата там са в разгара си, а Бразилия, Аржентина и Колумбия традиционно са голям пазар, към който разградчани се обръщат.

Лудогорец продължава по шампионски и излезе на второ място

Наставникът Георги Дерменджиев вече е провел разговор с шефовете и е споделил на кои позиции все още отборът има нужда от подсилване.

След като през лятото шампионите привлякоха в центъра на защитата Хосе Луис Паломино и Игор Пластун, през зимата се очаква да дойде поне един халф.

В момента Лудогорец няма голяма широчина в средата на терена, където се подвизават Светослав Дяков, Лукас Саша и Абел Анисе. Опция е и Густаво Кампаняро, но той засега получава по-малко шанс за изява.

Лудогорец отрязал няколко отбора за контрола

Дерменджиев иска един класен дефанзивен полузащитник, който да засили конкуренцията в тази зона. Възможно е шампионите да потърсят и още едно крило през зимата.

Всичко много ще зависи от това дали Джонатан Кафу ще остане в отбора и след приключването на мачовете в Шампионската лига. Бразилецът се представя страхотно от началото на сезона и няколко тима от Западна Европа вече питат за него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички