Лудогорец не пусна нападател в Азербайджан


Лудогорец не пусна нападател в Азербайджан
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2881 0

Лудогорец отказа да продаде Жуниор Кишада на водещ клуб от Азербайджан, научи „Меридиан Мач". Офертата на въпросния отбор е удовлетворявала бразилеца, а и там той е щял да бъде титуляр, но в последния момент спортно-техническото ръководство на „орлите" е решило да го спре.

Причината е, че треньорът Георги Дерменджиев иска да има по двама играчи на всеки пост, предвид сгъстения календар, а от началото на тази подготовка Кишада вече не играе като централен нападател, какъвто бе в предните сезони, а зад нападателя.

Това го прави заместник на Марселиньо. Дерменджиев реши да върне Кишада позиция назад, защото на него му е трудно да се пребори с Клаудиу Кешерю, а и с Джонатан Кафу за мястото на върха на атаката. В началото на януари Лудогорец привлече и Жоао Пауло, така че за Кишада място на върха на атаката няма.

Иначе 31-годишният бразилец бе ползван от Дерменджиев като плеймейкър в някои моменти от есенния полусезон. Кишада е в Лудогорец от самото начало на проекта на братя Домусчиеви. Той има общо 114 мача за тима в Първа лига, в които отбеляза 30 гола. Договорът му изтича след година и половина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички