Лудогорец намери място в класация на УЕФА


Лудогорец намери място в класация на УЕФА
Снимка: БГНЕС

1480 0

Дни преди началото на плейофната фаза в Шампионска лига от УЕФА се сетиха за Лудогорец.

На водещата страница на сайта на футболната централа е снимка на българския шампион, а в метериала са посочени най-значимите моменти от този етап на надпреварата през различните години. Един от тези моменти е и двубоят Лудогорец и Стяуа през сезон 2014/15 (1:1 общ резултат, 6:5 след дузпи).

Контузия на ас стресна Лудогорец преди Шампионска лига

"Феновете на Лудогорец със сигурност никога няма да забравят по какъв начин отборът им се добра до първото си участие в групите на Шампионската лига. Това стана благодарение на приказка, която имаше сериозни елементи на драма", пишат на сайта си от УЕФА.

Вандерсон остави мечтата жива с гол в 90-та минута, за да доведе нещата до продължения. Вечерта обаче беше запазена за защитника Козмин Моци, който застана на вратата след изгонването на вратаря Владислав Стоянов, когато смените вече бяха изчерпани. Той не просто спаси два удара от бялата точка, но и сам вкара едно попадение и помогна на тима си да се класира за груповата фаза", припомнят още от футболната централа.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички