Лудогорец наказа бившия тим на Димитър Димитров


Лудогорец наказа бившия тим на Димитър Димитров
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1487 0

Лудогорец постигна нова победа по време на подготвителния си лагер в Белек, Турция. Футболистите на Димитър Димитров - Херо записаха солиден успех с 2:0 над бившия отбор на своя треньор - Иртиш, в една от последните си контроли преди подновяването на битките в Първа лига и Лига Европа.

Попаденията за "орлите" реализираха новото попълнение Якуб Свиерчок (27) и Върджил Мисиджан (34). Полският нападател продължава да бележи за новия си клуб и вече има три попадения за тима в Турция, след като вкара на два пъти в последната проверка на тима.

В края на срещата шампионът на България получи дузпа, която бе изпусната от Клаудиу Кешерю. Румънският таран се опита да изпълни наказателния удар в стил "Паненка", но стражът остана в центъра на вратата и улови кълбото. Това не се хареса особено на треньора.

ЛУДОГОРЕЦ - ИРТИШ 2:0

1:0 Якуб Свиерчок (27)

2:0 Върджил Мисиджан (34)

Съставът на Лудогорец:

Лудогорец (4-2-3-1): 33. Ренан, 8. Лукас Саша, 5. Георги Терзиев, 32. Игор Пластун, 3. Сисиньо, 12. Абел Анисе, 10. Густаво Кампаняро, 93. Върджил Мисиджан, 88. Вандерсон, 92. Джоди Лукоки, 70. Якуб Шверчок

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички