Лудогорец - Локомотив София по ТВ: Къде да гледаме битката между "орли" и "железничари"?


Лудогорец - Локомотив София по ТВ: Къде да гледаме битката между "орли" и "железничари"?
Снимка: БГНЕС

1146 0

Лудогорец ще опита да увеличи максимално преднината си пред своите преследвачи в класирането в Първа лига. Дали това ще се случи, в 25-ия кръг на елита, ще зависи и от Локомотив София, който приема трудното предизвикателство да спре полета на "орлите". 

Разградчани са в много добра серия от 6 поредни победи в елита. В последния кръг възпитаниците на Георги Дерменджиев се разправиха с Ботев Пловдив с 2:0 на "Колежа". Така те имат на сметката си 54 точки при записани 17 победи, 3 равенства и 3 загуби. Вторият Черно море е с 51 пункта, но и с мач повече. Същото важи и за третия ЦСКА.

Столичните "железничари" от своя страна далеч не се радват на най-добрия си сезон. До момента "червено-черните" заемат 12-тата позиция в таблицата с 25 точки. В последния кръг те допуснаха обрат и поражение с 1:2 от големия си съперник Славия на собствения си стадион.

Къде да гледаме НА ЖИВО Лудогорец - Локомотив София

Какво говори миналото? 

В исторически план тези два съперника са се срещали 15 пъти. В цели 12 от тях "зелените" ликуват срещу едва 1 успех на съперника им. Последният мач помежду им бе през септември и завърши при резултат 3:1 в полза на разградчани.

Къде да гледаме?

Срещата между "орлите" и столичните "железничари" е с начален час 17:45 ч. и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Лудогорец - Локомотив София НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички