Лудогорец излиза срещу Звезда в мач за 5 милиона евро


Лудогорец излиза срещу Звезда в мач за 5 милиона евро
Снимка: БГНЕС

1990 0

Лудогорец се изправя срещу носителя на КЕШ Цървена звезда в Разград от 21:00 часа българско време в първи двубой от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Реваншът на стадион "Райко Митич" е на 2 август.

МАЧОВЕТЕ ПО ТВ ДНЕС

"Орлите" и звездашите ще се борят за влизане в плейофа на най-силния футболен турнир, което гарантира минимум участие в груповата фаза на Лига Европа и съответно поне 5.4 милиона евро постъпления от УЕФА.

Лудогорец се справи по внушителен начин срещу черногорския Младост с общ резултат 5:0 в предишния кръг, докато Звезда имаше учудващо много проблеми срещу малтийския Валета и го елиминира с две победи по 2:1.

На пръв поглед сръбският гранд се намира в по-лошо състояние, защото има финансови проблеми и организационно в момента отстъпва на разградчани. Това не означава, че в сблъсъка има фаворит, а показателно е, че Звезда продаде звездата си и голмайстор Катай на испанския елитен Селта.

Той обаче ще помага срещу Лудогорец и именно от него идва най-голямата заплаха за Владислав Стоянов, а другата внушителна фигура в състава на Миодраг Божович е Луис Ибанес, който също се очаква да е титуляр.

Георги Дерменджиев вероятно отново ще остави Клаудиу Кешеру на пейката за сметка на Джонатан Кафу, а единствен дефанзивен халф ще е Светослав Дяков, докато Марселиньо ще има по-свободна роля в предни позиции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички