Лудогорец гостува на Стяуа в битка за нещо повече от 20 млн. лева


Лудогорец гостува на Стяуа в битка за нещо повече от 20 млн. лева

1952 0

Българският шампион Лудогорец се изправя довечера срещу Стяуа в първи мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Това е втори опит на тима от Разград да попадне измежду най-големите клубове в Европа и да премери сили с тях в най-престижният турнир на "стария континент". Миналата година "орлите" отпаднаха на същия етап от Базел след 2:4 в София и 0:2 в Швейцария.

Ако тази година Лудогорец успее постигне мечтата си, в касата на клуба ще влезат фантастичните 20 милиона лева. Това със сигурност ще осигури финансов комфорт за години напред.

За да се случи това обаче първата крачка трябва да бъде направена довечера. Освен срещу безспорно класния румънски тим, момчетата на Георги Дерменджиев ще трябва да се справят и с фанатизираната подкрепа на над 40 000 фенове на Националния стадион в Букурещ. Все пак се очаква и нашите да имат агитка, която да е около 3000 човека.

Треньорът Георги Дерменджиев има на разположение оптимален състав за сблъсъка в Букурещ. Тези, които не взеха участие в мача срещу ЦСКА в "А група" ,като Стоянов, Дяков, Моци, Кайсара, Марселиньо и Безяк се завръщат отпочинали на терена. Очаква се като титуляр да започне и Върджил Мисиджан, който с изявите си срещу Локо (Пд) и ЦСКА убеди, че мястото му е сред стартовите 11. В последния момент Дерменджиев ще реши какво да прави с тунизийският национал Юнес Хамза, който беше привлечен под носа на Стяуа.

Вероятен състав на Лудогорец: Вл. Стоянов, Ангуло, Ал. Александров, Моци, Кейшара, Златински, Дяков, Мисиджан, Марселиньо, Абала, Безяк.

Главен съдия е скандалният германец Феликс Брих.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички