"Левски" без право на грешка в дербито на върха


"Левски" без право на грешка в дербито на върха

1018 0

Лудогорец приема втория "Левски" в дербито на върха в 16-ия кръг на Първа лига днес в Разград. 

При победа Лудогорец ще дръпне с 9 точки на върха в класирането пред противника и на практика ще реши първенството още преди да е настъпил месец декември. Затова и "сините" нямат никакво място за отстъпление. 

Единственият проблем пред треньора на разградчани Георги Дерменджиев е дали ще може да използва Марселиньо. Бразилецът, който задава тона в играта на шампионите, получи контузия на последната тренировка преди двубоя с Базел в Шампионската лига преди седмица. 

"Левски" от вчера се готви за двубоя в Русе. Треньорът Елин Топузаков няма много въпросителни около избора на стартов състав за двубоя. Единайсеторката му зависи единствено от състоянието на Джереми де Ноойер. Той тренира на пълни обороти в последните две занимания. Затова и се очаква Топузаков да заложи на единайсеторката, която в миналия кръг загуби с 1:2 от Локомотив Пловдив на "Георги Аспарухов".

Домакините са в серия от 11 поредни шампионатни победи. "Левски" в доста кръгове бе начело, но още с първата си загуба записа сериозно изоставане. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички