Лацио изпрати подобрена оферта за Джонатан Кафу


Лацио изпрати подобрена оферта за Джонатан Кафу
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - ludogorets.com

3345 0

Ръководството на Лацио вече има подготвена втора оферта за нападателя на Лудогорец Джонатан Кафу. Нападателят на "орлите" е силно желан от италианския клуб, но собственикът Кирил Домусчиев категорично е отхвърлил първата оферта на римляните от 6 милиона евро.

Според информация на вестник "Ил Месажеро", президентът на Лацио Клаудио Лотито е готов с ново предложение. То ще е за взимане на бразилеца под наем до края на сезона (1.5 милиона евро), както и задължителна опция за откупуване на стойност 5.5 милиона евро.

Това е с милион повече от предложеното до момента от страна на Лацио. В Лудогореец обаче не са склонни да се разделят с ценния си кадър за сума, по-ниска от 10 милиона евро.

Буквално часове, след като Лудогорец отхвърли първата оферта на Лацио за звездата си Джонатан Кафу, римляните са готови с второто си и подобрено предложение за подписа на бразилеца.

До вторник следващата седмица включително Лацио може да преговаря за бразилеца, тъй като приближава краят на трансферния прозорец. До момента обаче двата клуба се разминават сериозно във финансов аспект.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички