Къде да гледаме двубоя Будучност - Лудогорец в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Будучност - Лудогорец в Шампионска лига?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5037 0

Тази вечер от 21:00 часа в столицата на Черна гора - Подгорица, Лудогорец започва по­редния си европоход. Съперник в първия квалификационен кръг на Шампионска лига на разградчани е местният Будучност.

Това е първото по-важно изпитание за Павел Върба, който трябва да се доказва, след като след лошия старт на сезона у нас и загубената Суперкупа столът му се разклати. При успех тази вечер във втория квалификацио­нен кръг на Лига Европа Лудого­рец ще срещне датския първе­нец Мидтиланд - на 25 или 26 август в Разград. Но при провал най-вероятно ще се наложи на Върба да си търси нова работа.

 В групата за разграчани дори попаднаха изтър­пелите карантина заради СОVID-19 Жоржиньо и Клаудиу Ке­шеру. Очаква се обаче и двама­та да останат на резервната скамейка. Лудогорец ще се опита да на­ложи контрол над двубоя още в самото начало. А наред с извеж­дащите пасове ще бъдат търсе­ни и центрирания към силно играещия с глава Марин.

Съвсем друга се очаква да бъ­де стратегията на Будучност. Целта на черногорците ще е да добутат двубоя до продълже­ния и дузпи. Треньорът им Младен Милинкович има извест­ни проблеми по окомплектоването на състава. Нападателят Драшко Божович е наказан зара­ди червения картон, който по­лучи миналата година срещу За­ря Луганск в Лига Европа. Ново­то попълнение Велизар Янкетич, който е атакуващ халф, е контузен. Срещата Будучност - Лудогорец може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички