Крило на Бенфика и юноша на Барса са в плановете на Лудогорец


Крило на Бенфика и юноша на Барса са в плановете на Лудогорец

1207 0

Крило на Бенфика и юноша на Барселона попадат в трансферните планове на новия треньор на Лудогорец Бруно Рибейро. В интервю за португалско издания той разкри, че познава отлично португалския пазар и ще се възползва от този факт при привлачането на нови попълнения. 

Става за въпрос за футболиста на лисабонските "орли" Даниел Жоао Сантош Кандеяш и 23-годишният каталунец Иван Баийу, разкрива в. „A Bola“.

Кандеяш има четиригодишен договор с Бенфика, но все още няма записан мач за португалския гранд. През миналия сезон 27-годишният футболист игра под наем в Нюрнберг и Гранада. В Гемания той записа 16 мача и 2 гола, а в Испания изигра 11 двубоя.

Лудогорец също взнамерява да привлече Кандеяш под наем. Преди Бенфика , той е играл още за Портимонензе, Насионал Мадейра, Пасош Ферейра, Рекреативо Уелва, Рио Аве, Варзим. Има и 4 мача и с екипа на Порто.

Другиян набелязан от шампионите Иван Баийу е продукт на школата на Барса, където играе от 13-годишна възраст. Високият 175-сантиметра футболист е краен бранител като може да играе и по двата фланга с предпочитания към десния. В Лудогорец Баийу най-вероятно е смятан за подходящ наследник на Жуниор Кайсара, който е пред трансфер в Шалке.

Между 2011 и 2013 година Баийу изиграва 54 мача за Барселона Б в Сегунда дивисион.

Договорът му с каталунците обаче не е продължен и той преминава в португалския Арука, където е неизменен титуляр в последните два сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички