Коутиньо: Ще ни е трудно не само срещу Реал, но и срещу Лудогорец


Коутиньо: Ще ни е трудно не само срещу Реал, но и срещу Лудогорец

2638 0

Бразилският плеймейкър на Ливърпул Филипе Коутиньо се изказа ласкаво за българския шампион Лудогорец, с който ще се изправят един срещу в Шампионска лига на 16 октомври (вторник).

"Ние сме уверени, че можем да продължим в следващия етап на Шампионска лига, но знаем, че ще ни бъде трудно. Не само срещу Реал (Мадрид), но и срещу Лудогорец и Базел също. Ще се радваме да запишем един добър старт и знаем, че феновете ни ще бъдат зад нас. Вярвам, че имаме силен отбор с новите играчи и сме в добра позиция, за да се представим добре в Шампионска лига", заяви Коутиньо, цитиран от "Daily Star".

Бразилецът, който премина на "Анфийлд" от Интер през януари 2013 г., няма търпение да дойде първия мач в турнира, а именно двубоя срещу българския тим.

"Чувал съм много за Европейските нощи на този клуб. Мога само да си представя атмосферата, която ще бъде страхотна, защото ми се струва, че на "Анфийлд" тя винаги е страхотна, дори и за обикновените мачове в следобедните часове", каза още плеймейкърът на Ливърпул.

"Наясно съм с историята на Ливърпул в турнира. Играчите сме също толкова развълнувани от завръщането в Шампионска лига, колкото са и феновете", допълва Коутиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички