Ключов играч на Лудогорец не иска да си тръгва, остава до лятото


Ключов играч на Лудогорец не иска да си тръгва, остава до лятото
Снимка: БГНЕС

2600 0

Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки ще остане в тима до лятото. Конгоанецът е желан от Трабзонспор, но турците не са доволни от високата сума, която "орлите" изискват. Друга пречка е, че самият играч предпочита да остане на сегашното си място до лятото, съобщава "Тема спорт".

Мотивите на 27-годишния атакуващ футболист са, че той би искал шанс да се изяви в Лига Европа срещу италианския гранд Интер на 1/16-финалите. След това, когато дойде лятото - Лукоки няма да има нищо против да бъде продаден, допълва информацията. Още повече, че при силни игри може да дойде оферта и от по-сериозен отбор.

Някои водещи играчи са с изтичащи през лятото договори, като ще бъдат започнати преговори след началото на новата година. С приоритет са Клаудиу Кешерю, Марселиньо, Вандерсон и Светослав Дяков. А кой доскорошен футболист на Лудогорец може да заиграе под ръководството на Диего Марадона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички