Клуб от Бундеслигата следи Мисиджан?


Клуб от Бундеслигата следи Мисиджан?
Снимка: Ивай Йочев

1221 0

Футболистът на Лудогорец Върджил Мисиджан е следен не само от отбори в Турция. Английски клуб, както и член на германската Бундеслига, също следят холандеца, информира "7 дни спорт".

За момента обаче никой от заинтересуваните не е изпратил конкретна оферта.

Мисиджан пристигна в Разград през лятото на 2013 г. от родния си Вилем II за сумата от 700 хил. евро. Предполага се, че в момента цената, която му е поставена от ръководството на шампионите, е поне 3 млн. евро.

"Доколкото знам, няма нищо конкретно спрямо Върджил. Видях за информациите от Турция, но аз не знам за нищо такова. Има доста отбори, които го следят, той е добър, млад футболист и е нормално да има интерес към него", коментира агентът на играча Кевин Уотърбърг пред "7 дни спорт".

Междувременно Мисиджан вече е в Разград и се присъедини към Лудогорец. Халфът е с контузия, като игра само в една контрола в Австрия - успехът с 3:2 над Краснодар. От лекарския щаб на тима обаче ще направят всичко възможно да вдигнат играча на крака и да го възстановят за първия официален мач в Шампионската лига срещу молдовския Милсами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички