Кишада герой за Лудогорец за обрат над Злин


Кишада герой за Лудогорец за обрат над Злин
Снимка: БГНЕС

1166 0

Лудогорец записа успех след обрат над чешкия Фастав Злин. В шестата си контрола през зимната пауза разградчани се наложиха с 2:1 с гол в последните секунди на редовното време.

Фастав Злин поведе в 30-ата минута, Лудогорец изравни в 47-ата чрез Кешеру, а в края Кивада донесе успеха на шампионите

Чешкият тим поведе в 30-ата минута, когато Диоп бе оставен непокрит и след пас на Копечни прати топката с глава в мрежата на Владо Стоянов.

Лудогорец направи няколко опита да се върне в мача, но без успех. В 39-ата минута Фастав Злин можеше да удвои преднината си, но стражът спаси.

В последните минути на първата част Марселиньо можеше да пострада сериозно, след като при сблъсък с противников играч последният падна с бутоните върху коляното и лакътя на бразилеца.

След почивката разградчани започнаха динамично и успяха бързо да изравнят. В 47-ата минута Жоао Пауло стреля от пряк свободен удар, а при добавката Клаудиу Кешеру бе безпогрешен и изравни.

Българският шампион можеше да поведе в резултата, но записа няколко пропуска. Злин също имаше опасно положение пред вратата на българския тим, но защитата се справи с голмайстора Диоп.

Лудогорец не се предаде и се пребори за победата в последните секунди на редовното време. В 90-ата минута Лукоки проби на скорост отдясно и подаде към добре позиционирания Кивада, който преодоля Достал и донесе успеха на своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички