Кирил Домусчиев иска 2 поредни победи от Лудогорец


Кирил Домусчиев иска 2 поредни победи от Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1215 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев иска отборът да не допуска повече грешки в "А" група до края на годината. Това беше съобщено преди два дни на футболистите, когато босът се завърна от бизнес дела в чужбина.

Кирил Домусчиев се срещна с целия щаб и футболистите непосредствено преди вубоя с Ливърпул от Шампионската лига. Собственикът на разградчани иска две поредни победи в следващите дни, след като мачовете са от огромно значение за неговия отбор, пише "7 дни спорт". Утре Лудогорец приема Локомотив (Сф) вкъщи, а идния петък гостува на третия в класирането Берое в Стара Загора. Именно в тези две срещи Кирил Домусчиев иска и две поредни победи, за да може разградчани да притиснат лидера ЦСКА. Това е и шансът разликата да бъде скъсена до Нова година.

Босът е казал на играчите, че това са най-важните им мачове. Домусчиев е успокоил играчите да бъдат освободени срещу Ливърпул в домакинството в Шампионската лига, което вече мина. Към днешна дата разградчани изостават от ЦСКА с 5 точки, 3 кръга преди прекъсването за зимната пауза. Освен с Локомотив (Сф) и Берое "зелените" играят още с "Ботев". ЦСКА пък гостува на Марек и има домакинства с Локомотив (Пд) и Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички