Кирил Десподов ще остане в Лудогорец, а Каляри ще получи 2 милиона евро


Кирил Десподов ще остане в Лудогорец, а Каляри ще получи 2 милиона евро
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1396 0

В Италия са уверени, че бъдещето на Кирил Десподов вече е ясно и то няма да е свързано с Каляри, информира "Тутомеркатоуеб", който пък се позовава на информация от "Скай Спортс". Българинът ще продължи в родния шампион Лудогорец, където миналия сезон игра под наем.

Според информацията, Десподов със сигурност си заминава от Италия две години, след като отиде там. Все пак Каляри няма да остане с празни ръце, тъй като към момента все още държи правата му. Лудогорец ще трябва да заплати на италианците 2 милиона евро.

Припомняме, че бързоногият флангови футболист осъществи бляскав трансфер от ЦСКА в Италия. Нещата за него обаче не потръгнаха както се надяваше и не получаваше достатъчно шансове за изяви.

Това го принуди да търси друго развитие и отиде под наем в австрийския Щурм (Грац), където загатна, че има качествата да се наложи в Каляри. Въпреки това отново не получи шанс и в крайна сметка се озова под наем при 10-кратния шампион на България, което пък породи много дискусии заради миналото му с ЦСКА.

Десподов не се впечатли от тях и записа солидна кампания с "орлите", в която спечели шампионската титла на страната. Отборът също остана доволен от него и иска да го задържи. Спортният директор Георги Караманджуков вече сподели, че клубът има договорка с Каляри за трансфера, но тогава не поясни дали има постигнато споразумение и със самия футболист.

А защо Лудогорец прати официално писмо до министъра на финансите?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Защо Русия ще участва без своето знаме на Олимпийските игри в Токио?

На втори поредни олимпийски игри Русия ще участва без своя флаг, а на Игрите в Токио спортистите ще се състезават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама