Кирил Десподов: Разочарован съм от феновете на ЦСКА


Кирил Десподов: Разочарован съм от феновете на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5147 0

Нападателят на националния отбор на България Кирил Десподов даде интервю пред Нова, в което говори за своята кариера. Десподов призна, че е бил разочарован от феновете на ЦСКА и че не е получил достатъчно шансове в Каляри.

“Целта беше спечелването на титлата с Лудогорец, постигнахме я. За мен това е обида, защото не ти дават шанс за изява в Италия. Питал съм ги защо, но никога няма да ти отговорят. Те искаха да ме пратят в Серия “Б”, след това отидох в Австрия, където играех. Това ми липсваше. Лудогорец иска да ме откупи? Дори да остана в България, спокоен съм, хората ме уважават. Доколкото знам двата клуба са се разбрали, но сега водим преговори за личните ми условия. Галатасарай имаха интерес към мен и миналата година".

"Най-трудното решение беше преминаването ми в Лудогорец. Никой не ме потърси, когато се върнах в България. Играл съм 3 години в ЦСКА, аз съм професионалист. Разочарование изпитах от феновете на ЦСКА, отборът взе много пари за мен. ЦСКА ме направи по-силен характер", добави още Десподов.

Повече за шансовете на Кирил Десподов да остане в Лудогорец прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички