Кешеру разкри кое му е по-важно от приза "Голмайстор на "А" група"


Кешеру разкри кое му е по-важно от приза "Голмайстор на "А" група"

1367 0

Нападателят на Лудогорец Клуадиу Кешеру разкри кой е неговият приоритет в българското първенство. Оказа се, че голаджията има по-важна цел от това да стане водещ реализатор в "А" група.

"Моята цел не е да стана най-резултатният играч, а да бъда полезен за отбора си. Важното е да се изравним с лидера в българското първенство ("Левски"), заяви Кешеру пред румънския "Фанатик".

Запитан дали мисли за завръщане в родното си първенство, 28-годишният футболист заяви: "Твърде рано е за това, аз подписах с Лудогорец едва преди 4 месеца".

Кешеру, който е румънски национал, призна, че още му е рано да мисли и за приятелския мач срещу Испания.

"Рано е да мисля за този мач. Остават ни още три двубоя в "А" група, следва подготовката, която ще бъде най-важна. Ако играем както в последния мач, когато вкарахме 5 гола на най-добрата защита, имаме големи шансове да вземем титлата", категоричен е румънецът.

Той призна, че съжалява, че не успява да бележи с националната фланелка така, както го прави в България, но обеща, че след зимата ще покаже различно лице.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички