Кешеру: Чувствам се като у дома си в Лудогорец


Кешеру: Чувствам се като у дома си в Лудогорец

3967 0

Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че се чувства отлично в Лудогорец, а отборът се справя отлично до този момент от сезона.

„Уважаваме конкурентите, но и себе си. Ние сме тук, за да спечелим мачовете си. Дори и да не се разпиша, важно е треньорът да е доволен от моето представяне.

Важно е да бъда на ниво винаги и да помоагам за успеха на отбора. Чувствам се като у дома си тук. В началото ми беше малко по-трудно, новече всичко е наред“, заяви Кешеру пред "Диема спорт".

„Ние в никакъв случай не подценяваме никой от  съперниците в първенството. Трябва да си свършим работата и да завършим първи в края на шампионата.

Факт е, че обстоятелствата са такива, че почти нямаме време да тренираме, защото имаме мачове през три дни“, допълни Кешеру.

„Справяме се отлично до момента. Спечелихме 12 от 14 мача. Можеше да имаме и по-голяма преднина, но трябва да имаме предвид Левски и да ги поздравим за представянето. Те са единственият отбор, който успя да ни победи досега през сезона“, отчете нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички