Капитанът на Лудогорец: Ще атакуваме Стяуа от първата минута, агресивно и без притеснение


Капитанът на Лудогорец: Ще атакуваме Стяуа от първата минута, агресивно и без притеснение
Снимка: БГНЕС

1552 0

"В сряда трябва да излезем и да покажем нашата игра - агресивно, атакуващо, няма от какво да се притесняваме" -  обяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди реванша със Стяуа, предаде репортер на БГНЕС.

Днес Дяков и част от съотборниците му, както и ръководството на клуба, взеха участие в благотворителна акция и дариха 20 000 лева за изграждането на център за лечение на онкоболни деца.

"Най-важното е, че нашият клуб се ангажира с една много благородна кауза. Призовавам всички хора, сдружения, клубове, който може, да помогне на такива каузи. Не само за тези деца, има много хора в нужда. Държавата е в тежко състояние, кой колкото може да отдели" - коментира полузащитникът.

"Спокойни сме, преди този мач не трябва да се говори много. В сряда трябва да излезем и да покажем нашата игра - агресивно, атакуващо, няма от какво да се притесняваме. Дай Боже, да дойдат хора да ни подкрепят, длъжни сме да зарадваме България" - заяви за предстоящия мач Дяков.

"В Букурещ не играхме по начина, по който ни се иска на нас. Не сме играли страхливо, както се прокраднаха много мнения, това е плейоф за Шампионска лига, не можеш да тръгнеш сляпо да атакуваш. Тук и резултатът малко предразполага със сигурност да играем по-напред. Няма да се хвърляме хазартно напред, но със сигурност ще изглеждаме по-агресивни" - каза още той.

"Всеки човек си преценява кой футболен отбор да подкрепя. Призовавам всеки, който харесва нашия стил и обича добрия футбол, да дойде да ни подкрепи. Все пак сме българи, може би малко шаблонно звучи, но наистина - ако ние не се подкрепяме, няма кой да ни подкрепи" - завърши капитанът на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички