Изпълнителният директор на Лудогорец обясни за неосъществения трансфер на Кафу


Изпълнителният директор на Лудогорец обясни за неосъществения трансфер на Кафу
Снимка: БГНЕС

2152 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира състоянието на терена на Националния стадион, ден преди сблъсъка им в Лига Европа срещу Копенхаген. Той също така обясни и какво е спряло трансфера на Кафу в чужбина. 

„Организацията върви добре. Понатрупахме сериозен опит в организацията на евро мачове. Продажбата на билети върви сравнително добре. Като цяло готови сме и се надявам, че ще зарадваме хората с един сериозен мач. Специално по трибуните няма да има изненади, но от гледна точка на чистотата, мога да гарантирам, че ще е на ниво. Колегите от НСБ се погрижиха с ремонт на съблекалните и вече Националният стадион разполага със страхотни нови съблекални”, коментира той в "Домът на футбола"

"Проблемът с терена е в следствие на метеорологичните условия. Колегите от НСБ направиха всичко възможно. За съжаление температурите са още минусови и чудеса не могат да се очакват. Предполагам, че теренът ще е в по-добро състояние от мача с Монтана, но не може да очакваме чудеса", каза Ангел Петричев по повод състоянието на терена на Националния стадион "Васил Левски".

Относно голямата звезда на орлите Кафу и неосъществения траснфер: "Преценихме, че офертите, които пристигнаха в клуба не задоволяват това, което ние очакваме. Преценихме, че е по-добре да остане при нас. Той също се чувства щастлив в Лудогорец. Ангажименти към него за продажба не сме поемали. Говорим постоянно и той казва, че е щастлив и ако ние получим задоволителна оферта, тогава ще се стигне до трансфер.

Като цяло въпрос на време е. Ние показахме, че не правим резки ходове с продажбата на наша играчи, защото комплектоването на отбор като Лудогорец не е лесна задача. Сигурен съм, че папката на Мето Томанов е достатъчно дебела и той би намерил заместник на Кафу, но в крайна сметка собственикът решава".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички