Има още 90 минути


Има още 90 минути

876 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остава оптимист за класирането на своя тим напред в Шампионска лига. "Орлите" завършиха 2:2 срещу Цървена звезда, което прави сръбският шампион фаворит за реванша. Все пак обаче опитният специалист начело на българския тим е категоричен, че отборът му е стоял добре на терена и има всички шансове да продължи напред.

"Мачът може да се раздели на две части. Бяхме безупречни през първото полувреме, но през второто полувреме допуснахме две грешки, от които те вкараха два гола. отборът се стаписа и почнахме да играем повече индивидуално. Аз мисля, че Лудогорец стоя много добре на терена. Имахме ситуации, при които можехме да отбележим. Има още 90 минути, така че нищо не се знае.

Нe мисля, че спадът беше сериозен. Всички искат да се бие. Емоцията е много голяма и видяхте, че това не е от надиграване, а от наши грешки. Това са опитни футболисти и отборът е много добър. Мисля, че можем да преодолеем Звезда.

Съперникът с нищо не ни изненада. Казах ви - ние сме такива отбори, които се следим.Видяхте, бяха затворени, сбъркахме, а те вкараха. А ние направихме много положения, които изпуснахме. Резултатът е 2:2 и има още 90 минути", каза Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички