Игор Пластун: Лудогорец е гранд в България


Игор Пластун: Лудогорец е гранд в България

1578 0

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун е от много скоро в клуба и България като цяло, но вече успя да стигне до заключението, че отборът му е гранд в нашата страна.

"Лудогорец е един много специален клуб. Гранд в българския футбол, който е спечелил последните 5 титли в България, със седалище малкия град разград. Тук всичко е много просто и провинциално", сподели украинецът пред football24.ua.

Бивш играч на Лудогорец е най-скъпата покупка на Дармщад

Той бе помолен да сравни българското и украинското първенство, като бранителят отдаде преимуществото на шампионата в родината си.

"Според мен, украинското първенство е по-силно, въпреки всичките ни проблеми. Разбира се, не съм на 100 процента сигурен, тъй като Лудогорец още не е играл с основните си съперници, с изключение на "Левски", от които паднахме с 0:1. Мачовете с ЦСКА и Берое, които са си поставили за цел да смъкнат Лудогорец от трона, предстоят", посочи той.

Футболистът посочи, че Карпати е имало повече фенове на отбора, отколкото в Разград, но българските имат своето предимство. "ПО топлота и отношение на феновете към отбора бих казал, че Лудогорец е по-добър", заяви Пластун.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички