И с десетима души Черно море направи малко коледно чудо в Разград (ВИДЕО)


И с десетима души Черно море направи малко коледно чудо в Разград (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1530 0

Черно море удържа равенство 1:1 на гости на шампиона Лудогорец в Разград и спря серията от 13 победи на "орлите" в последния мач преди Коледа. В последните 20-ина минути "моряците" играха с човек по-малко заради изгонването на Даниел Георгиев с втори жълт картон.

Иначе Клаудиу Кешеру се възползва от две поредни грешки в защитата на Черно море и от чиста позиция в наказателното поле откри резултата в 48-ата минута.

В 51-ата обаче Марек Кузма отблизо засече остро центриране на Коконов, при което бранителите на Лудогорец останаха статични и не можаха да противодействат на акцията на съперника.

В 75-ата Георгиев резонно бе изгонен, но малко по-рано реферът Никола Попов спести червен картон на Натанаел за удар при спряла игра. Въпреки численото предимство обаче Лудогорец не стигна до втори гол, най-вече заради спасяванията на вратаря Кораж, а в 86-ата минута Марселиньо разтресе напречната греда.

Така Лудогорец губи точки едва за трети път този сезон след равенството с Локомотив (Пловдив) на "Лаута" и поражението от Левски на "Георги Аспарухов". "Орлите" имат 47 точки и водят пред втория Левски със седем, като имат да изиграят отложен мач с Монтана.

Черно море е с 32 точки и се изравни по актив с 3-ия ЦСКА, но "армейците" още не са изиграли срещата си от 19 кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички