И естонският фенклуб на Ливърпул дере гърло в София


И естонският фенклуб на Ливърпул дере гърло в София

1606 0

Запалянковци от десетки европейски страни са запазили легла из софийски хотели около датата 26 ноември, за да подкрепят Ливърпул в мача от Шампионската лига с Лудогорец, съобщава вестник "Труд". Най-колоритната група се очертава да е от естонския фенклуб на петкратния шампион на Европа, като повечето запалянковци дори не се интересуват имат ли осигурен билет за двубоя.

Именно сблъсъкът срещу английския гранд ще доведе на националния стадион най-много гостуващи фенове от трите домакински гастрола на Разград в групата. Ливърпул е изключително популярен и у нас, а и на целия континент, и билетите от квотата му ще бъдат разпродадени докрай. Стотици англичани, гърци, чехи, датчани, румънци и сърби ще пътуват с влакове и самолети за София.

Същевременно в лагера на “Бийтълсите” се вихрят скандали. Мениджърът Брендън Роджърс обяви, че Даниел Стъридж вече е здрав да играе за клуба, но не и за националния другата седмица. “Червените” спряха нападателя за “трите лъва”. Асът се контузи с английския тим преди европейската квалификация срещу Швейцария (2:0) миналия месец и сега ходът да не бъде пуснат Стъридж изглежда отмъщение.

А Рой Евънс, бивш мениджър на Ливърпул, изрече за Марио Балотели: “Добър играч с лошо отношение. Не се вписва във философията на клуба и накърнява имиджа му. Няма да се учудя, ако бързо го продадем.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички