Холандец плаши с бягство от Лудогорец


Холандец плаши с бягство от Лудогорец
Снимка: Gulliver/Getty Images

881 0

Холандецът Джоди Лукоки заплаши пред местното издание Vоеtba International, че ще си тръгне от Лудогорец, ако не получава достатъчно шанс да играе. Той дойде в Разград през лятото, като очакванията към него бяха много големи. Предупреждението от Лукоки изглежда странно, при положение че той по никакъв начин не оправда доверието в двубоите, в които бе пускан като титуляр.

„Аз бях феноменален в началото, но уволниха треньора ни заради отпадането в Европа. Наследникът му въобще не разчиташе на мен и тогава мислех да се махам. За мое щастие, този наставник се провали, резултатите бяха слаби и беше назначен Дерменджиев", заяви Лукоки. „При него започнах да играя по-често, сега сме на лагер и също

ми дава шансове да се изявявам. Но все още имам голям страх, че може пак да се озова на пейката. Ако това се случи, ще се махна със сигурност, така ще е най-добре за мен. През този месец имаше огромен интерес към мен, няколко клуба от Холандия ме искаха. Ако ме върнат на пейката, виждам себе си отново в Холандия. Все пак родината ми липсва. А и от тактическа гледна точка Ередивизие е много по-напред от България", коментира крилото. В Лудогорец има и друго холандско крило - Мисиджан, който бе един от най-силните играчи на тима в Лига Европа, пише "Меридиан мач".

„Въпреки всичко, аз съм фокусиран върху Лудогорец и съм тук, за да успея. С настоящия ми тим имам огромни шансове да стана шампион. Ако с този състав играем в Холандия, можем да се борим с ПСВ, Аякс и Фейенорд за титлата. Много по-добри сме от всички останали в България", завърши Лукоки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички