Херо разпуска лагера на Лудогорец в Белек за три дни и остава сам в турския курорт


Херо разпуска лагера на Лудогорец в Белек за три дни и остава сам в турския курорт
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3335 0

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров ще остане да дежури в Турция, в трите почивни дни между двата лагера в курорта Белек, информира "24 часа". След втория контролен мач на турска земя - срещу осминафиналиста в Шампионската лига Шахтьор (Донецк) в събота, Херо пуска играчите в миниваканция. Тя ще продължи до вторник вечерта, когато стартира втората част от зимната подготовка.

Помощниците в щаба на Димитър Димитров -Георги Чиликов, Петър Колев и Петко Петков, ще летят до България при близките си в паузата. Същото ще направят и повечето от българските футболисти като капитана Светослав Дяков и национала Георги Терзиев. Някои от чужденците в „Лудогорец" ще отскочат със самолет до Истанбул, за да се запознаят със забележителностите на турския мегаполис. Други ще се разходят до Анталия. Ще има и футболисти, които ще предпочетат да релаксират на макс и използват множеството екстри, които предлага хотел „Корления", който ще обитават до края на подготовката в Белек.

Първата контрола на Лудогорец в Турция е в сряда от 17 часа българско време срещу румънския Ботошани. Херо щу пусне два различни състава в двете полувремена. Проверката срещу Шахтьор в събота е със същия начален час, но ще се състои на игрището на хотел „Регнум Карие", който обитава украинския гранд.

Клаудиу Кешеру пропуска двата 1/16 финални мача от Лига Европа срещу Милан. Румънският национал е наказан от УЕФА за 2 мача за червения картон, който получи срещу Хофенхайм. 2 мача наказание, но от БФС получи Натаниел за удара си срещу Кирил Десподов в мача за купата срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички