Херо преди Милан: Няма от какво да се страхуваме


Херо преди Милан: Няма от какво да се страхуваме
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1034 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разкри, че отборът му ще трябва да играе прагматично в предстоящите мачове с Милан в Лига Европа.

По-рано днес воденият от него тим победи Арсенал (Тула) в последната си проверка и в близките дни ще се завърне в България, където го чакат и мачовете от Първа лига.

"В днешния двубой имаше динамика и положения пред двете врати. Имахме голови положения, но донякъде ни куцаше реализацията. Трябва да бъдем по-концентрирани пред противниковата врата. Нормално е да се допускат грешки, тъй като има доста умора. Дори и вчера тренирахме двуразово. Като започнат официалните мачове, ще видим докъде сме стигнали.

Винаги съм бил оптимист и сега съм такъв. Жоао Пауло? Трябваше да изкараме някой от групата. Смятам, че дадох достатъчно шанс на Пауло.

Светослав Ковачев разполага с изключители технически качества, само трябва още малко да укрепне физически. Опитахме се физически да подобрим нещата по време на тази подготовка. Работихме във фитнеса. Ще видим какво сме направили. Лудогорец има и резерви в защита. Срещу Милан трябва да бъдем прагматични. В тези мачове няма какво да губим. Няма от какво да се страхуваме”, заяви Херо.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички