Херо обоснова тактиката си и разкри ключа към победата над Хофенхайм


Херо обоснова тактиката си и разкри ключа към победата над Хофенхайм
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1675 0

Димитър Димитров - Херо сподели, че ключът към победата на Лудогорец над Хофенхайм е била в добрата тактическа дисциплина, която са показали неговите възпитаници. "Орлите" стигнаха до успеха, въпреки че изостанаха в резултата още във 2'.

"С повече тактическа дисциплина и с индивидуалното майсторство на нашите играчи успяхме да спечелим. Много е трудно да се надиграваш с футболисти, които всяка седмица играят срещу отбори като Байерн и Шалке, но ние не само се опитахме, но ги и надиграхме", категоричен беше треньорът на българския шампион. 

"Не казах нещо по-различно на почивката, защото стояхме много добре и просто липсата на шанс ни липсваше, за да отбележим през първото полувреме. Но в крайна сметка сме щастливи, че стигнахме до победата". 

Той сподели, че идеята да се играе с "фалшива деветка" в лицето на Марселиньо се дължи на схемата, на която залага Хофенхайм.

"Мисля, че идеята ми преди мача беше успешна. Предвид това, че Хофенхайм играе 3-5-2 исках да играем с двама изнесени на крилата нападатели и да има втори човек, който да влиза от втора позиция и така да преодолеем защитата им", каза Херо. 

"Ще ни бъде трудно с Брага, но ще се опитаме да ги надиграем", лаконичен беше Херо по въпроса със следващия съперник на Лудогорец в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички