Херо е готов със списъка си за зимна селекция


Херо е готов със списъка си за зимна селекция
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1632 0

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо е готов със списъка си за зимна селекция. Наставникът на разградчани вече е предоставил желаните от него имена на играчи на ръководството, което трябва да решава за тяхното евентуално привличане.

Списъкът е от половин дузина футболисти, които са хванали окото на специалиста от Бургас. Наставникът на орлите ще настоява от тях да се привлекат поне двама-трима. Като това трябва да се случи максимално скоро, за да може те да са на разположение за старта на зимната подготовка в началото на януари.

Две са приоритетните позиции. Херо иска на всяка цена да подсили тима си с централен нападател, който да се вписва в игровата му концепция. Вероятността Клаудиу Кешеру да остане е все по-малка, а и самият Димитров показва преценката си с честите му оставяния извън стартовите 11. За поста вече има конкретно име, което се пази в тайна. Според запознати става въпрос за футболист, свързан с Франция, пише "Тема спорт". Херо държи да има подсилване и в крайната зона на защитата и най-вече вляво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички