Хамза разкри бъдещето си пред румънци


Хамза разкри бъдещето си пред румънци
Снимка: www.uefa.com

897 0

"Нито един румънски клуб не е отправил оферта към мен. Аз съм футболист на Лудогорец, имам договор с клуба и оставам в България".

Това призна пред румънски медии нападателят на Лудогорец Юнес Хамза. Той бе интервюиран от екипите на съседските телевизии след срещата с Локомотив (Сф) (4:1), след която Лудогорец стана шампион на България за четвърти пореден път.

Близо три месеца медиите отвъд Дунав пишат, че тунизиецът ще продължи кариерата си в Стяуа. От Стяуа искаха Хамза още през миналото лято, но тогава Лудогорец спечели битката за подписа му. Той започна силно престоя си при шампионите, но постепенно изгуби форма. През целия сезон Хамза има 15 мача и 4 гола в „А" група с екипа на Лудогорец. Преди това тунизиецът записа 4 двубоя и 2 попадения за Ботев.

В Европа Хамза игра в 6 мача, в които не вкара гол. През пролетта нападателят се представя много под очакванията, като причина за това най-вероятно е липсата на зимна подготовка. Той бе с националния отбор на Тунис на Купата на Африка и се върна в Лудогорец в течение на сезона. През 2015 г. 29-годишният таран записа участие в срещите с Ботев (3:1), ЦСКА (0:0) и Локомотив (Сф) (4:1) от ,А" група и с Литекс (0:0) и Берое (2:1) за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички