Халф на Жил Висенте: Преговарям с Лудогорец


Халф на Жил Висенте: Преговарям с Лудогорец
Снимка: Abola.pt

1403 0

Полузащитникът на Жил Висенте Рубен Рибейро призна, че води преговори с Лудогорец.

27-годишният халф направи добра кампания, като завърши с 2 гола в 17 мача. Той обаче не успя да помогне на тима да се спаси от изпадане. Именно нежеланието да се подвизава във във втория ешелон е накарало играча да потърси друго развитие на кариерата си.

"Истина е, че от Лудогорец се свързаха с мен. В момента моите мениджъри преговарят с ръководството им. Надявам се на положителна развръзка. Ще видим какво ще се случи. Но всичко е възможно", сподели португалецът пред "Тема Спорт".

В кариерата си Рибейро, който може да играе и на фланга, е преминал през Лейшоеш, Пеняфиел, Бейра Map, Пасош ферейра и Рио Аве. Най-силният му сезон в кариерата му е 2012/13, когато е в Бейра Map. Тогава той записва 24 срещи 6 елита на Португалия, в които реализира 6 попадения.

Рубен има договор с Жил Висенте до лятото на 2016-а година. Затова, ако Лудогорец иска да го привлече, ще трябва да плати за правата му.

През юни 2012 разградчани взеха от там Жуниор Кайсара. Тогава те дадоха сериозна сума за бразилския бек - около 500 хиляди евро, но едва ли съжаляват, тъй като в момента той струва в пъти повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички