Гълка: Лудогорец има добри футболисти, но нашите са по-добри


Гълка: Лудогорец има добри футболисти, но нашите са по-добри

1100 0

След успеха с 1:0 на Стяуа (Букурещ) над Лудогорец треньорът на румънците Константин Гълка сподели своите впечатления от мача, като изненадващо похвали българския шампион

„Изиграхме много комплексен и труден мач. Лудогорец не ни даде много пространства. Лудогорец е много добър отбор. Те имат страхотни футболисти. Отиваме в София за победа.”

„Преди самия мач говорихме с Кешеру и реших той да не започне титуляр. За това избрахме да играем с Кипчиу като нападател. Имахме нужда от бързина” - коментира треньорът на Стяуа.

„Кипчиу ще ни липсва в София. Добре, че все пак вкара гол. Голът бе отбелязан от много трудно положение. Не му се сърдя за пропуснатата дузпа. На всеки може да се случи да пропусне.”

„Дори при 0:0 нямаше да сме много разочаровани, защото отново щяхме да отидем в София, за да победим. При мен няма титуляри и резерви. Колкото повече футболисти използваме, толкова по-голям опит трупат те. Сънмартян бе впечатляващ. Използвах го отдясно, за да насища тази зона. Дано лекарят на отбора се справи с контузията на Танасе и той бъде готов за реванша” - каза още Гълка.

„Лудогорец има много добри футболисти, но ние имаме още по-добри. Не се получи нито играта на Хамза, нито на Марселиньо, защото такава е играта на Стяуа. Не даваме на съперника да диша.”

„Латовлевич игра много добре. Той сгреши, но игра много добре. Направихме крачка напред, но нищо повече. Отиваме да победим в София. Ние изиграхме добър мач. Атмосферата на стадиона бе фантастична. Заедно с тях победихме Лудогорец. Сънмартян е магически халф. Лично Виктор Пицурка ще реши дали да го повика в националния отбор” - завърши Гълка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички