Голмайсторът срещу ПСЖ разкри смелите мечти на Лудогорец в ШЛ


Голмайсторът срещу ПСЖ разкри смелите мечти на Лудогорец в ШЛ
Снимка: Официален сайт на Левски - levski.bg

1738 0

Защитникът на Лудогорец Натанаел сподели, че е много щастлив от факта, че е вкарал първото си попадение със зеления екип именно в Шампионска лига. Бразилецът се разписа за 1:0 срещу ПСЖ, като в крайна сметка тимът му загуби с 1:3.

"За мен беше много емоцианален момент. Тук съм от година и два месеца и това е първият ми гол за Лудогорец. Щастлив съм за този момент в Шампионска лига. За мен беше много важно да вкарам във вратата на отбор като ПСЖ. Две седмици тренирах, не бях в добро състояние, но успях да вкарам гол, което е много важно за моята кариера", сподели той след мача.

Дерменджиев: Ще вземем още точки

"Пропуснахме едно положение, а после и дузпа. Знахме, че ще бъде трудно, това е един много добър отбор, но също така вярвахме, че ще направим добър мач. Имаме много добър отбор и всеки вярва в другия и когато сме на терена, сме един много силен колектив", добави Натанаел.

Левият бек разкри и в какво се цели българският тим в турнира.

"Знаем, че всички съперници са трудни, но ще направим добри мачове. Мотивацията ни е огромна, не всеки отбор играе в Шампионска лига и ние имаме тази възможност и играем с всеки като равен с равен. Ние имаме мечти и те не стигат до тук. Ще търсим възможност да ги сбъднем и може да се класираме в следващата фаза", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички