Голмайстор на Лудогорец иска все повече хора по стадионите


Голмайстор на Лудогорец иска все повече хора по стадионите
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1171 0

Лудогорец затвърди първото си място в Първа лига след победа 2:0 като гост на Ботев (Пловдив). По този начин българският хегемон записа шеста поредна победа и четвърта последователна от началото на годината. Така 12-кратният шампион дръпна вече с 3 точки на втория Черно море.

Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Левски не избегна грешката

След успеха "Играч на мача" Якуб Пьотровски каза, че не се е изненадал от промяната в тактиката след контузията на Тодор Неделев и, че е доволен от това да отбелязва на един и същ опонент.

Какво още сподели Пьотровски?

"Усетих че започнахме добре мача с попадение. След това може би някои топки ги загубихме твърде леко. Тогава дойде и втория гол и с него пречупихме Ботев и не им позволихме да играят по начина, по-който искат. Мисля че през второто полувреме контролирахме, успявахме да пресираме, оставихме Ботев да владее малко по-продължителни моменти, но те не създадоха кой знае колко добри ситуации и мисля, че конторолирахме събитията", каза Потрьовски.

"Не бях изненадан, защото няколко мача през този сезон играх така и в европейските мачове, така че винаги съм готов да застана на по-предна позиция, да помогна на отбора. Аз не бях изненадан, може би Ботев беше", продължи полският футболист.

"Цялостно сезона ми е добър, отбелязах доста попадения, но хубаво е когато бележиш няколко пъти на един и същ опонент като Ботев. Трябва да кажа, че в тези мачове, на които има и много хора на стадиона, за нас футболистите е по-приятно да играем. Надявам се по-често да е така. Но наистина е удоволствие и аз се възползвах по най-добрия начин.

Мисля, че трябва да сме фокусирани. Играем мач за мач. Опитваме се да натрупаме аванс на върха. Трябва да сме фокусирани, да не подценяваме опонента и да играем като днес. Да вкарваме ранен гол, може би и да имаме повече контрол върху топката", завърши играчът на Лудогорец.

Ето какво сподели и Георги Дерменджиев след успеха над Ботев Пловдив!

Още: В дебюта на Неделев срещу Ботев Пловдив: Лудогорец взе своето и оглави Първа лига (ВИДЕО)

Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Първи мач без нито един гол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички