Георги Дерменджиев: Обединихме България!


Георги Дерменджиев: Обединихме България!

1798 0

Треньорър на Лудогорец Георги Дерменджиев бе безкрайно щастлив след историческия успех, който постигна Лудогорец снощи. Бългаският шампион отстрани Стяуа и се класира за групите на Шампионската лига.

„Ние сме България и се радвам, че има отбори, които ще дойдат тук и пак този стадион ще бъде пълен” - заяви специалистът.

След огромна драма с дузпи, в които Козмин Моци стана герой в неочакваната роля на вратар, Лудогорец стана едва вторият български отбор след Левски, който ще играе в групите на Шампионска лига.

„Наистина това е много драматичен момент, видяхте как се разви мача. Беше едно тотално надиграване и в крайна сметка успяхме. Радвам се за тия хора, които дойдоха истински да ни подкрепят, не за другите. Когато сме имали тренировки, Моци е заставал на вратата и е пазил. Ще отпразнуваме подобаващо тоя успех и си заслужава. Обединихме България и се радвам, че има отбори, които ще дойдат тук и пак този стадион ще бъде пълен” - бяха първите думи на Дерменджиев  веднага след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички