Георги Дерменджиев не планира промени в състава срещу Черно море


Георги Дерменджиев не планира промени в състава срещу Черно море

3552 0

Лудогорец приема Черно море в мач, който е в графата задължителни за шампионите. Георги Дерменджиев и момчетата му трябва да вземат трите точки, ако искат да запазят минималната си дистанция до лидера в класирането ЦСКА.

Шампионите няма да правят големи промени, пише "7 дни спорт". Георги Дерменджиев дори се колебае дали да пипа титулярния си състав. Възможно е единствено Дани Абало да отпадне от стартовите 11 заради леки болки. Ако има друга промяна, тя ще бъде в халфовата линия или нападението, където с шанс да започне е и Юнес Хамза.

Черно море отново ще заложи на трима бранители. Тимът на Никола Спасов има куп проблеми заради контузии. Ayт са Георги Китанов (счупен крак), както и защитникът Слави Сталев, а до последно Георги Божилов ще е под въпрос.

Пред вратаря Илко Пиргов ще играят трима защитници в линия - Сашко Александров, Кирил Котев и Михаил Венков, а пред тях ще са Марчин Буркхарт, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос. Отдясно ще атакува Матиа Курьор, отляво - Иван Коконов, а Бекир Расим ще е зад изнесения в атака Мирослав Манолов.

Черно море пристига в Разград в отлична серия, след като победи с 4:0 Берое в миналия кръг. Преди това хората на Никола Спасов победиха и Хасково. Освен това варненци са оптимисти, след като в началото на сезона спряха Лудогорец с 1:1 на "Тича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички