Футболисти от 13 страни на дербито в Разград


Футболисти от 13 страни на дербито в Разград

1117 1

Лудогорец и Литекс ще разчитат на футболисти от 13 държави по време на дербито на върха в „А“ група, пише „Тема спорт“. Двубоят е тази вечер в Разград.

Очаквано, в съставите на двата тима най-много са българите. След тях се нареждат бразилците. Лудогорец разполага с цели седем - Марселиньо, Сисиньо, Натанаел, Кафу, Вандерсон, Саша и Кишада. За разлика от тях, в Литекс има само един - Винисиус.

В отбора на ловчанлии най-много са колумбийците. Те имат трима футболисти от тази държава. Това са Хенри Рохас Делгадо, Асприя и Рафа Перес. Единственият играч от Колумбия в състава на разградчани е Браян Ангуло.

Освен тях, двата тима разполагат в разширените си състави с футболисти от Румъния, ДР Конго, Холандия, Хърватска, Мадагаскар, Португалия, Сърбия, Франция, Норвегия и Камерун.

Любопитно е, че треньорите на Лудогорец и Литекс също не са българи. Едуард Ераносян има арменски корени, докато Лауренциу Регенкампф е от Румъния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички