"Футболист на футболистите" е плеймейкърът на Лудогорец


"Футболист на футболистите" е плеймейкърът на Лудогорец

1494 0

Днес на специална церемония най-добрият играч на Лудогорец за последните 4 години Марселиньо спечели наградата за "футболист на футболистите". Призът се връчва ежегодно след края на футболното първенство у нас.

Право на вот имат играчите от "А" и "Б" група, като бразилският плеймейкър отново беше в основата на титлата за Лудогорец, която беше 4-а поред. На второ място остана Светослав Дяков, а трети - Иван Цветков.

Изненадата дойде от избора за старши-треньор на годината, като това е Димитър Васев. Противно на всички очаквания той изведе Локомотив (София) до участие във топ 6, а след това и до бронзовите медали. Битката за наградата беше оспорвана, след като Петър Хубчев изведе Берое до първи сребърни медали в първенството, а Никола Спасов вдигна Купата на България за първи път в историята на Черно море.

Наградата за цялостен принос остана за капитана на ЦСКА Валентин Илиев.

Иначе Антонио Аниете получи наградата си за №1 при голмайсторите, след като изпревари Мартин Камбуров в последния кръг от "А" група. Цветелин Чунчуков пък взе наградата за най-добър млад футболист.

Отличени на церемонията бяха и младите таланти на "Левски" Никола Димитров и Ивайло Сапунов, които помогнаха на възрастна жена, нападната от крадец, заловиха престъпника и върнаха на жената чантата й. Те получиха награда за мъжество и характер.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички