Фланелка с героя Моци ще радва феновете


Фланелка с героя Моци ще радва феновете

1885 0

От Лудогорец намериха нов начин да изразят благодарността си към героя на тима Козмин Моци. Главният виновник за "зелената" приказка в Европа ще изгрее на уникална фланелка. Тя ще се предлага в 6 различни варианта и ще струва 24 лв. По-късно разградчани ще пуснат и порцеланови чаши с моменти от геройствата на румънеца по време на мача със Стяуа, спечелен след изпълнения на дузпи.

Както е известно, Моци вкара един 11-метров наказателен удар и спаси два на съперника.

Ето какво съобщава още Лудогорец на официалния си сайт:

ПФК "Лудогорец" ще зарадва феновете си с уникална тениска с лика на героя от историческия реванш със Стяуа на "Васил Левски" Козмин Моци. До края на седмицата във фен магазина на клубната база, както и в онлайн магазина, привържениците ще могат да си закупят специалната фланелка, която ще се предлага в шест различни варианта - с изображения на най-култовите моменти с участието на Козмин Моци при дузпите срещу Стяуа. Уникалната тениска струва 24 лева и ще е налична във всички размери.

Освен уникалната тениска феновете ще имат възможност да се снабдят и с порцеланови чаши със снимки на триумфалните моменти по време на дузпите, при които Козмин Моци спаси два удара, вкара един и влезе в историята на световния футбол.

ПФК "Лудогорец" готви още много изненади за феновете по случай участието на тима в груповата фаза на Шампионската лига. Съвсем скоро привържениците ще могат да се снабдят с нова гама висококачествени фен артикули, свързани основно с предстоящите мачове с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички