Ето коя звезда на Арсенал няма да видим срещу Лудогорец


Ето коя звезда на Арсенал няма да видим срещу Лудогорец

1846 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че една от звездите му най-вероятно ще пропусне мача с Лудогорец в груповата фаза на Шампионска лига. "Топчиите" гостуват на "Васил Левски" утре вечер.

Става дума за халфа Аарън Рамзи, който се върна на терена при успеха с 4:1 над Съндърланд в събота. Уелсецът престоя на терена 13 минути и асистира за единия от головете на своя тим.

Рамзи бе извън игра в продължение на 11 седмици, след като се контузи в първия мач от новия сезон срещу Ливърпул през август. Той ще бъде съхранен от Венгер за предстоящия 5 дни по-късно дерби мач с Тотнъм.

Запитан дали уелсецът ще излезе титуляр в София, френският мениджър каза: "Не знам".

"Ще трябва да анализираме всичко сега, когато Джака е отново на наше разположение. Ние сега играем в Шампионска лига, а след това срещу Тотнъм. Така че аз трябва да видя кой ще почива и кой ще играе, без да намаля шансовете на отбора за победа", коментира Венгер, цитиран от express.co.uk.

Арсенал е непобеден в последните си 14 мача във всички състезания и е на три точки пред Тотнъм в таблицата във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички