Ераносян: Обичам да удрям по масата и да казвам какво да става


Ераносян: Обичам да удрям по масата и да казвам какво да става

1523 0

Обичам предизвикателствата, обичам да удрям по масата и да казвам какво да става, обяви новият треньор на Лудогорец Едуард Ераносян след измъчената победа с 1:0 срещу бившия му тим Локомотив Пд.

"Труден успех. След като резултатът е 1:0, значи е било трудно. Играхме срещу отбор, който имаше своите възможности. Ние също имахме нашите, но не успяхме да реализираме повече. Жалко. Важното обаче е победата", коментира специалистът.

"Видях живец, радост, желание у футболистите, което за мен беше много важно. Да се надяваме, че оттук нататък ще подобрим играта, а грешките, които допуснахме, ще ги изчистим", допълни той.

"Радва ме, че създаваме положения. Лошото е, че пропускаме. Но създавайки положения рано или късно ще се научим да ги вкарваме и да се научим да подаваме, вместо да се мъчим да бъдем записвани като голмайстори. Това с времето ще го изчистим", каза още Ераносян.

Треньорът заяви, че да поеме Лудогорец в този момент е предизвикателство, от което не се страхува: "Като треньор вярвам в това, което правя. В "Лудогорец" в момента не мога да спечеля нищо, мога само да загубя. Ако евентуално отборът продължи с възхода, който има в последните години, и отново стане шампион, всички ще кажат, че съм наследил един готов отбор. Ако се срине, всичко ще падна върху главата ми. Аз обаче не се страхувам и обичам предизвикателствата."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички