Домусчиев за ТВ правата: Левски и ЦСКА да си играят сами всяка седмица


Домусчиев за ТВ правата: Левски и ЦСКА да си играят сами всяка седмица

2139 0

„Ако Левски и ЦСКА имат намерение да си правят първенство и сами да си играят всяка седмица помежду си, нека го направят. За мен е важно да има 10-12 финансово осигурени отбора, за да е интересно първенството,” заяви той относно претенциите на столичните грандове за печалбата от ТВ правата.

Това сподели в "Тази сутрин" по БТВ собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Според него сегашното разпределение на финансите от телевизионните права е напълно справедливо и дава шанс и на по-малките клубове да получават средства.

Домусчиев взе отношение по темата с кампанията "Левски е твой" на "Герена", която стартира вчера и предвижда събирането на средства от дарения срещу акции.

"Само с наливане на пари в даден клуб не става, трябва и мениджмънт. То е като в държавата. Важно е кой е министърът, кои са мениджърите на различните институции. Важно е кой ще хи харчи тези пари. На "Левски" им трябват пари, но моят съвет към тях е да внимават как ще ги харчат", заяви босът на шампионите.

По-рано председателят на НИМ Божидар Димитров изрази съмнения за начина, по който се управлява "Левски". Историкът заяви, че би си купил акции, но само 100.

„Надявам се Лудогорец да си вдигнат нивото през следващите седмици. Ние винаги се борим да бъдем шампиони, шансове има, втори сме, на три точки разлика. След три кръга остават най-силните шест и мачовете ще бъдат интересни, битката ще е голяма“, сподели очакванията си за старта на сезона Кирил Домусчиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички