Домусчиев убедил босовете на Ливърпул, че парите не играят в ШЛ


Домусчиев убедил босовете на Ливърпул, че парите не играят в ШЛ

2588 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е убедил шефовете на Ливърпул и легендата на тима Кени Далглиш, че парите не играят толкова важна роля в Шампионска лига. Това се е случило по време на обяда със босовете на английския гранд преди дебютния мач на разградчани в Шампионска лига срещу "мърсисайдци". За това призна Домусчиев пред "Би Ти Ви Екшън".

"По време на обяда със собствениците на Ливърпул и Кени Далглиш им разказах доста неща. В тези разговори ни гледаха доста изумено: "Как е възможно вие с тези 6 млн. евро да влезнете в ШЛ?!". Аз им обясних, че това са възможностите на България. На полувремето те бяха толкова учудени, че признаха: "Парите не играят", разкрива бизнесменът.

Домусчиев обяви още, че е впечатлен от българската публика на "Анфийлд", която, макар и по-малобройна, огласяше с песните и скандиранията си легендарния стадион по време на мача. Босът на Лудогорец сравни поведението на английските фенове с това на част от агитката на Ботев (Пловдив), която обижда и оплю изпълнителния директор Ангел Петричев на мача между двата тима в "А" група.

"Доста често нашите фенове огласяха цял "Анфийлд" с песните си, което си е рекорд. Това е нещото, което ми направи най-приятно впечатление. След последния съдийски сигнал се спрях и видях публиката на Ливърпул как аплодира нашата публика. Такова нещо не съм виждал. Три четири дена преди това гледах някакъв мач на някакво "Коматево", където бяхме плюти и обиждани, а сега се срещаме с публиката на Ливърпул, която се държа по феноменален начин с нас. Никога няма да забравя този момент", признава той.

Бизнесменът разкри още, че няколко европейски клубове са питали за защитника Жуниор Кайсара, който впечатли и "Sky Sports" с изявите си срещу Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички