Домусчиев: Съжалявам само, че не ни се падна БАТЕ


Домусчиев: Съжалявам само, че не ни се падна БАТЕ
Снимка: БГНЕС

1548 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев прие без да се оплаква съперника на своя тим по пътя към групите на Шампионска лига - Стяуа (Букурещ).

"Единственото съжалявам, че не ни се падна БАТЕ Борисов, защото считам, че са по-слаби от Стяуа", коментира босът на разградчани, цитиран от "Дарик".

Домусчиев заговори за "приказка за Лудата гора" и си пожела тя да е дълга:

"Надявам се, че приказката за Лудата гора ще е доста дълга. Битката срещу Стяуа ще е такава, каквато водихме и миналата година и срещу Базел".

"Шансовете са 50 на 50. Стяуа е добър отбор с опит в европейските турнири. Пореден балкански гранд, който ни се пада. Трябва да подходим с респект към този мач. При всички положения, срещу всеки съперник, ние сме длъжни да се борим и да опитаме да влезем в Шампионска лига. Независимо от съперника, не мислим за нещо различно. Това е била концепцията на отбора. Играем нападателно и за победа. Никога не сме играли затворено и не сме правили тънки сметки", анализира още той.

Промяната в урните Домусчиев коментира така: "Отчитам я като "всяко зло за добро“. Ако бяхме поставени, имаше съперници, които нито ги познаваме, нито им знаем стила на игра".

"Надявам се треньорите да направят така, че да сме в оптимална форма за мача със Стяуа. Както играхме първите 20 минути с Партизан, така искам да играем 90 срещу Стяуа“, завърши Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички